Print digital
Executam printuri indoor si outdoor (1440 x 1440 dpi) cu cerneala eco solvent (fara miros), care garantează o rezistenţă a materialului publicitar de pană la 3 ani, in orice latime si lungime, o larga gama de materiale de la hartie mata sau lucioasa pana la hartie foto, hartie autoadeziva, canvas, banner, mesh, material steag etc.

Decor vitrine
Se realizează cu autocolant decupat in forma si in dimensiunile dorite, disponibil in diverse variante: lucios, mat, colorat in masa si rezistentă la actiunea factorilor externi şi la spălări repetate. Pentru decoruri policrome, se foloseşte autocolant printat si decupat daca este cazul.

Decor auto
Se foloseşte folie autocolantă specială, rezistentă la acţiunea factorilor externi. Autocolantul se poate folosi in culorile disponibile sau se poate printa policromic.

Design publicitar
Concepţie grafică pentru orice tip de material publicitar: pliante, broşuri, carti de vizita, afişe, sigla, logo, antet, panouri.

Produse – decorari diverse
– print digital;
– cutting plotter.
– folie autocolantă specială, rezistentă la actiunea factorilor externi şi la spălări repetate;
– autocolantul se poate folosi in culorile disponibile, decupat in forma şi la dimensiunile dorite, sau se poate printa policromic;

Gravare mecanic si laser
Putem sa realizam gravare fotografii, ilustratii, logouri, texte pe materiale de lemn, sticla, piele, hartie, plastic, metal vopsit, aur, argint, platina, cupru, aluminiu etc.